CLİCKBANK HAZIR REKLAM METNİ VE ANAHTAR KELİME BULMA

Yazar: Adsız Tarih: 03:44 Kategori: , , , , Yorum: Yorum Yap
Clickbank işinde, bizlere lazım olan, hazır reklam metinleri ve anahtar kelime bulma işi.. Bunları yapabilmek için, başvurabileceğimiz, bazı siteler mevcut. bunlardan bir tanesi, www.semrush.com. bu siteye girmeden önce, seçmiş olduğunuz ürünün, websayfası linkini kopyalayın. Siteyi açıp, üst kısımdaki kutucuğa, kopyalamış olduğunuz, sayfa linkini yapıştırın.. Karşınıza çıkan ekranın sol tarafında, ürün için, adwords text ( hazır reklam metinleri), adwors keywords ( anahtar kelimeleri) bilgileri çıkacak. Bu linklere tıklayarak,ü hazırlanmış olan reklam metinlerini ve anahtar kelimeleri kopyalayıp, adworsde hazırlayacağınız kampanya kısmında gerekli yerlere yapıştırmanız gerekecek. Aslında bu sayfa ücretli bir sayfa ama, siz ücret ödemeden, 10 ar adet reklam metni ve anahtar kelime bulabilirsiniz. bu sizin, satış yapmanız için yeterli olacaktır.
Gelelim, anahtar kelime ve hazır reklam bumamızı sağlayacak olan 2. sayfaya.. www.keywordspy.com Bu sayfada da, yine anahtar kelime ve hazır reklam metinleri bulmak mümkün. Yine, semrush gibi, çok işinize yarayacak bir site. Özellikle de, reklam ve anahtar kelime bulma konusunda sıkıntı yaşayan, yeni başlamış affiliateler için, çok önemli ve faydalı bir site... Keywordspy kullanımı için tıklayınız.
Son olarak www.ppcbully2.com sitesi de, aradığınız reklam metinlerini ve anahtar kelimelri bulabileceğiniz bir site. Son derece kullanışlı ve basit bir program olan, ppcbully, ingilizce içeriğe sahip. Fakat, videolarla anlatıldığı için, yapılan işlemi, görsel olarak kavramak mümkün. Burada, clickbankta satışı yapılan ürünleri ve anahtar kelimeleri, kolaylıkla bulabilir ve satış işlemleri için gerekli materyali, toplayabilirsiniz. bu site de ücretli üyelik sitemi ile çalışmakta. Fakat, netten, ücretsiz versiyonunu indirmek mümkün. Ücretsiz versiyonunu indirdiğiniz zaman, 5 er adet reklam ve anahtar kelime bulabilirsiniz.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu yazıya yapılan yorumlar:

  1. hocam clickbank reklam metni oluşturmada ve anahtar kelime seçiminde semrush gerçekten de etkili bir analiz aracı.

    YanıtlaSil