CLİCKBANK

Yazar: Adsız Tarih: 03:36 Kategori: Yorum: Yorum Yap

Clickbank ismini son zamanlarda çok duyar oldum ve bu sebeple, aylardır üzerinde yaptığım çalışmalrı, sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle clickbankın ne olduğu hakkında, sizleri bilgilendirmek istetiyorum.
Clickbank, network ağı ile, tüm dünyada, ürün satışı yapan, sanal bir pazar. Bu sayede, net üzerinden, milyarlarca insana ulaşıyor ve insanların ihtiyaçlarını karşılıyor. Peki, bu clickbank ne satıyor?
Oldukça büyük bir ağa sahip olan, clickbank, sağlık ve güzellik ürünlerinden tutun da, bilgisayar yazılımları, oyunlar, e- kitaplar, kadın ve erkek için kişisel bakım ürünleri, ev bakım ürünleri, bahçe bakım ürünleri ve daha pek çok ürün satıyor. Yani, kısaca, aklınıza gelebilecek, hemen hemen herşeyi, satıyor.
Clickbank ortaklığı ile satış yapan, pek çok insan mevcut. Tüm dünyada, oldukça yaygın olan, bu clickbank satışını yapan kişilere, affiliate uzmanı deniliyor. Yani, bu işi bir nevi, çok büyük bir mağzanın tezgahtarlığı gibi düşünebilirsiniz. Bu iş sayesinde, pek çok insan, evinden çıkmadan, ya da başka iş arama gereksinimi duymadan, milralarca gelir elde ediyor. Düşünsenize, evinizin rahat ortamında, internette vakit geçiriken, bir iş ve iyi bir gelir sahibi oluyorsunuz. Ne kadar güzel değil mi?
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder