Facebook Hayran Sayfası Online Kişi Sayacı Ekleme

Yazar: Adsız Tarih: 02:23 Kategori: , Yorum: Yorum Yap
Malumunuz facebook popülerliği anlamsız bir yükelişte... Facebook profillerinde çıkan uygulamalar, tanıtılan eklentiler günden güne artıyor.

sosyal paylaşım platformu Facebook da moda diye betimleyeceğim bir şey de "Hayran Sayfası" oluşturma, Kullanıcılar kendi web/blog sitelerinin hayran sayfalarını ya da sevdiği yıldızların, sanatçıların hayran sayfalarını oluşturabilmektedirler.

Sizlere "Facebook'da Hayran Sayfası Nasıl Açılır/Oluşturulur" konusunu anlatmayacağım. Bu yazımda açılmış/varolan bir hayran sayfasına kod ekleme yöntemini resimler ile anlatarak online kullanıcılarınızı/kişilerinizi görmenizi sağlayacağım.

RESİMLİ ADIM ADIM ANLATIM:

1-) Öncelikli olarak Facebook hesabınızdan oturum açarak "Hayran Sayfanıza" ait sayfadan ayarları düzenleme paneline gelmeniz gerekmektedir.

Eklenti sayfasına giderek sayfa düzenle işelmini başlatmamız gerekmektedir.

2-) Ardından ayarlama menulerinden FBML - FBML adlı uygulamayı "Düzenle" Diyoruz. (Aşağıdaki resimde anlatımı yapılmıştır.)


3-) Sayaç kodunuzu eklemeniz gerekmektedir. Bunun için size whos.amung.us sitesini önerebilirim. Buradan ÜCRETSİZ bir şekilde kullanımı kolay bir sayaç oluşturabilir ve kullanabilirsiniz.

4-) Hayran sayfanızın sayaç kodunu açmış olduğunuz düzenleme sayfasına aşağıdaki resimde gösterildiği yere kopyalayıp yapıştırıyorsunuz.



5-) "Değişiklikleri Kaydet" Butonunda bastıktan sonra tekrar hayran sayfamıza dönüyoruz.

6-) Üst tarafta Sayfamızın Sekmelerinden Kutular Sekmesini tıklıyoruz. Ardından "Duvara Taşı" işlemini gerçekleştiriyoruz.

Hayran Sayfanız ait ziyaret ve online kullanıcı verilerini gösteren sayaç hayran sayfanıza eklenmiş bulunuyor... Ziyaretçisi bol günler dilerim...
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder