FIFA 2012 Demo İndir

Yazar: Adsız Tarih: 09:29 Kategori: , , , Yorum: Yorum Yap
2012 yılına yaklaşıyoruz. Futbol oyunları arasında en beğenilen iki oyundan birisi olan FIFA 2012 demosu çıktı! Pes 2012 den sonra şimdi de FIFA 2012 oyunu futbol severlerin dikkatini çekiyor. Oyuna yeni bir çok özellik katılmış. FIFA 2011 de oyun severlerin çok beğenisi toplamıştı. 2012 yılında bu beğeni kitlesi artacağa benziyor. Oyunda oyuncuların birbirleriyle yaptıkları rekabetler çok gerçekçi olmuş. Sakatlanmalar ve sert hareketler özenle seçilmiş aynı zamanda ses efektleri ile süslenen oyuncu hareketleri oyundaki en dikkat çeken yeniliklerden.
Oyun içindeki futbolcuların birbirleriyle paslaşmaları kolaylaştırılmış. Böylelikle oyunda top kaptırma olayı daha da aza iniyor. Top kontrolleri ve rakipten top saklama özellikleri ile süslenen FIFA 2012 de rakip takım da düşünülmüş tabiki. Çok sağlam top saklama özelliğine karşılık müthiş bir baskı özelliği ile süslenen defans oyuncuları rakip takımının hücum oyuncularını kaleye yaklaştırmıyor. fifa 12 demo indir tamindir FIFA 2012 Demo İndir

FIFA 2012 oyununda career mode ile tek başınıza kariyer yaparak kendi takımınızı geliştirebilirsiniz. Kariyer modda takımınıza yeni oyuncular transfer edebilir.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder