Renkli ve yeni Nokia 603 ile istediğiniz yenilik, aradığınız kolaylık!

Yazar: Adsız Tarih: 01:57 Kategori: , , , , , , Yorum: Yorum Yap
Nokia, Symbian Belle işletim sistemli en yeni akıllı telefonu Nokia 603’ün uluslararası tanıtımını İstanbul’da gerçekleştirdi. Nokia’nın Symbian Belle işletim sistemli en yeni akıllı telefonu ve yeni Nokia Luna Bluetooth Kulaklık ile yakın alan iletişimi (NFC) artık günlük hayatımıza giriyor.
Nokia uygun fiyat aralığında piyasaya sürdüğü yeni ve renkli Nokia 603’ün dünya lansmanını İstanbul’da düzenlenen etkinlikte yaptı. Yeni Nokia 603 ekonomik fiyata sahip olmasına rağmen bir akıllı telefondan beklenen özelliklerden taviz vermemesiyle öne çıkıyor. Nokia 603 en yeni uygulamaların yanı sıra tek dokunuşla eşleşme, paylaşım ve etiket okuma gibi özellikler sunan NFC özelliğine de sahip. Nokia 603’ün sunduğu NFC deneyimini tamamlayan Nokia Luna Buletooth Kulaklık da farklı tasarımıyla dikkat çekiyor.
Nokia 603 akıllı telefon deneyimi ilk kez yaşayacak olan kullanıcıların yanı sıra en yeni Nokia teknolojisine terfi etmek isteyen akıllı telefon severleri hedef alıyor.
Nokia, bu en son modeliyle kaliteli deneyimin sadece yüksek fiyatla eşleştirilmemesi gerektiğine olan inancını ortaya koydu. Nokia 603 güneş ışığı altında rahatlıkla kullanım için özel tasarlanmış, çizilmelere dayanıklı 3,5 inç ClearBlack ekranıyla kusursuz ve bütünsel bir tasarım sunuyor. 200 euro’luk* uygun fiyatına rağmen, haritalar, en yeni sosyal ağ oyun ve uygulamalarının yanı sıra fotoğraf çekme, düzenleme ve paylaşma özelliklerini de sunan cihaz, tüm bunları hızlı grafik işlemcisi sayesinde üstün grafik performansıyla yapabiliyor. Nokia 603, NFC özelliği sayesinde içerik paylaşımı, Nokia Luna Buletooth Kulaklık gibi aksesuarlarla eşleşme özelliğinin yanı sıra kullanıcılarına, dünyaca ünlü Angry Birds oyununun daha önce görülmemiş seviyelerini keşfetme olanağı sunuyor.
Nokia Akıllı Telefonlar Portföy ve İş Yönetiminden Sorumlu Başkan Yardımcısı Tuula Rytila şunları söylüyor: “Nokia 603 ile akıllı telefon portföyümüzü dünyanın dört bir yanındaki insanların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yenilemeye devam ediyoruz. Fiyattan bağımsız olarak tüm Nokia akıllı telefonlarının aynı ustalığı ve güvenilir Nokia kalitesini sunmasını hedefliyoruz. NFC ile tek dokunuşla eşleşme ve paylaşım gibi sürprizlerle daha iyi bağlantı imkanı sunmayı amaçlıyoruz.”
     
En son Symbian Belle yazılımına sahip olan Nokia 603, kullanıcılara özelleştirebilecekleri 6 farklı ana ekran sunuyor. Aynı zamanda dinamik uygulamalarla en sevdikleri içerikleri sürekli ellerinin altında tutup kişiselleştirmelerine olanak tanıyor.
Nokia’nın yenilikçi aksesuarlarına bir yenisini daha ekleyen Nokia Luna Bluetooth Kulaklığın sade ama cesur bir tasarımı var. Handsfree kullanılan Nokia Luna NFC eşleşme özelliğine sahip. Canlı renk seçenekleri olan Nokia Luna, bir çakıl taşı boyutunda olmasına rağmen 8 saate kadar aralıksız konuşmayı sağlıyor ve tüm Nokia microUSB şarj aletleriyle şarj edilebiliyor. Nokia’nın Anında Kullanım teknolojisiyle; konuşmak için sadece kulaklığı yuvasından çıkarıp konuşmayı sonlandırmak için ise yerine geri takmak yeterli. Tavsiye edilen perakende satış fiyatı 59 euro olan Nokia Luna Bluetooth Kulaklık, uygun fiyatıyla Nokia 603’ü adeta tamamlıyor ve NFC deneyiminden tüm dünyadan daha çok kişinin yararlanmasını sağlıyor.
Nokia 603’ün siyah, beyaz, fuşya, yeşil, sarı ve mavi olmak üzere farklı renkte 6 kapağı var. Ekstra kapak seçenekleri de temin edilebilir. Nokia Luna Bluetooth Kulaklık ise beyaz, fuşya, yeşil ve mavi renklerde tasarlandı.
Nokia 603 hakkında daha fazla bilgiyi www.nokia.com/603 adresinden almak mümkün. Nokia’nın Symbian Belle akıllı telefonları hakkında daha fazla bilgi için ise www.nokia.com/symbianbelle adresi ziyaret edilebilir.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder