TURKCELL 10.000 SMS-Mesaj Paketi İptal Etme Sorunu-Problemi

Yazar: Adsız Tarih: 02:15 Kategori: , , , Yorum: Yorum Yap
Sizler ile daha önce "TURKCELL 10.000 SMS-Mesaj Paketi İptal Etme Nasıl Olur?" yazımda Turkcell 10 BİN SMS paketindeki aboneliğin iptali hakkında yapılması gerekenleri paylaştım. Aldığım yorumlar şunu gösterdi ki SMS Paketi İptalinde birtakım sorunlar çıkmaktadır.

PAKET İPTALI İÇİN NE YAPMAK GEREK?

IPTAL HAFTALIK ya da IPTAL AYLIK yazıp 2222'e göndererek paketinizi iptal edebilirsiniz.

Yukarıdaki şekilde kısa mesaj yöntemi ile İptal edilmeye çalışan mesaj paketine "zaten üyesiniz" ya da "paket aboneliğiniz zaten vardır" diye cevap gelmesi Turkcell abonelerine mesaj paketi aboneliğinde problem oldu. Aldığım yorumlardan biri aşağıdaki gibi:

Adsız ziyaretçinin yorumu:
"iptal ediyorum yeni paket almak isteyince sizin üyeliğiniz zaten var diye yanıt geliyor"

PROBLEM NASIL ÇÖZÜLÜR?
Gelelim sorunun çözümüne. Yorumlardan yapılan öneriler turkcell online işlem merkezine giderek mesaj paketi abonelğinizi buradan sonlandırmanız doğrultusunda...

Bu sorunu yaşayan ve çözümü paylaşan "Adsız" ziyaretçinin yorumu:

"turkcell.com.tr den online islemlerden yapınn ben ordan yaptım sifre yazıp 2222 e gönderin gelen sifreyle oraya girin sonra sms aboneligi die hizmet var ordan iptal edip tekrar ordan aylık yapabilirsiniz arkadaslar"

Bu sorunu yaşayan ve çözümü paylaşan "Zek" ziyaretçinin yorumu:

"turkcell.com.tr den yaptım inş olur sabahtan beri iptal aylık yazıorm olmuo . işte oldu herkese tavsiyem turkcell.com.tr-online işlem-bireysel ' e tıklayın ondan sora sizden tel no ve websifresi isticek (telden SIFRE yazıp 2222 ye gönderin sifrenizi öğrenin) girin sora şifrenizi deiştirin ve soldaki seçenekten sms paketine tıkalyın ordan iptal edin yardım edebilmişimdir inş. herkese tşk..."
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder