HACKER OLMAK İSTİYORUM

Yazar: Adsız Tarih: 01:26 Kategori: , , , Yorum: Yorum Yap
Hackerlığa ilgi duyanlar için 3 cdlik dev kaynak ÇIKTI.Etik hacker olmanın tüm yolları öğretiliyor bu cdlerde.
Hacker bildiğiniz gibi Internet korsanlarına verilen bir isimdir. Hackerler, Internet üzerinde korsanlık yapıyor, sistemlere sızıyor, şifrelerimizi çalıyor, son kullanıcı ve kurumsal firmaların başına olmadık sorunlar açıyorlar.Hackerlıkla ilgili terimleri ve nasıl hacker olunacağı ile ilgili bir yazıyı şuraya yazmıştım.Okuyarak daha geniş bilgiler elde edebilirsiniz.

     Bir de Etik Hacker var. Bu kavramla belkide ilk kez tanışacaksınız. Sonuçta bunlarda hacker. Fakat bunlar ahlaklı vede saygılı hackerler. Güvenlik sistemleri hakkındaki bilgi ve tecrubelerini iyi yönde, faydalı hizmet maksadıyla kullanan profesyonel kişilerdir.
 
Siz de şimdi profesyonel bir hacker olacaksınız.TIKLA

Türkiye'de yeni yapılanan ve birçok kazanç koluna sahip XNETWORK'le ilgili ücretsiz bilgi,video ve seminer almak istiyorsanız lütfen TIKLAYINIZ
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Bu yazıya yapılan yorumlar:

  1. Arkadaşlar etik hacker olmak isteyenler için %100 garantili bir eğitim seti hazırladık.İndirmek için tıklayın:
    http://www.xticaret.com/xticaret/?562_9068_=&ref=

    YanıtlaSil
  2. Günümüzün gelişen teknolojisi ile birlikte her geçen gün daha fazla veri ve işlem elektronik ortamlara taşınıyor. Elektronik ortama taşınan veri sayısı arttıkça bu verileri korumak gittikçe zorlaşıyor ve bu alanda özel yetişmiş personellere ihtiyaç da aynı oranda artıyor. Verileri korumak ve yapılan saldırıların önüne geçebilmenin en başarılı yolu ise bu saldırı methodlarını bilmek ve alınabilecek karşı önlemleri öğrenmekten geçiyor. İşte bu noktada Etik Hackerlar öne çıkıyor ve gün geçtikçe aranan eleman olma yolunda hızla ilerliyorlar.
    Siz de bu geleceği parlak sektörde yeralmak, arayan değil aranan kişi olmak istiyorsanız!...
    %100 Etik Hacker Eğitim Seti'ne mutlaka sahip olmalısınız. Sete sahip olmak için http://adf.ly/QoqRJ adresini ziyaret edin...

    YanıtlaSil