X TİCARET ÜYELİK

Yazar: Adsız Tarih: 23:35 Kategori: , , , Yorum: Yorum Yap

XTicaret üyelik
XTicaret, e-kitap ve yazılım gibi, dijital ortamlarda kullanılabilecek benzer ürünlerin satış ve pazarlamasının gerçekleştirildiği, Türkiye'deki ilk ve tek internet sitesidir. Ürün Sahiplerine ve Affiliatelere yani Satış Ortaklarına hizmet sunmaktadır.

XTicaret üyesi olduğunuzda, ürün portföyünde bulunan her ürüne satış ortağı olup satış gerçekleştirebilirsiniz. Yapacağınız her bir üründen %30-% 75 arası kâr alabilirsiniz. Komisyonlar ürün sahipleri tarafından belirlenmektedir.

 XTicaret'e üye olduğunuzda, satışı yükselen ürünleri ve yeni eklenen ürünleri Xticaret web sitesi üzerinde sizin için hazırlanan listelerden kolayca izleyebilirsiniz. Bu şekilde, kendinize ait bir ürün portföyü belirleyerek kısa sürede yüksek kazanç hedeflerinize ulaşırsınız.

XTicaret'e Ürün Sahibi olarak da üye olabilirsiniz. XTicaret üyeliğiniz aracılığı ile yüzlerce Satış Ortağının (Affiliate) ürününüzü pazarlayıp satmasını sağlayabilirsiniz. Tanıtım, pazarlama, personel masrafları yapmadan ve daha az zaman harcayarak satış hedeflerinize daha kısa zamanda ulaşırsınız.

Hem X Ticarete Satış Ortağı olarak hem de X Ticarette Ürün Sahibi olarak gelirinizi katlayabilirsiniz. Bir haftada binlerce TL kazanma olanağı sunan X Ticarete sadece birkaç dakikada üye olabilirsiniz.

 Üye olduktan sonra, XTicaret Kategorilerden ürün seçerek satış yapmaya veya bir ürün sahibi iseniz ürününüzü sisteme dahil ederek Satış ve pazarlamasının yapılmasına başlayabilirsiniz. XTicaret üyelik işleminin hemen ardından istediğiniz sayıda ürüne Satış Ortağı olabilirsiniz.

XTicaret hizmeti X Network Sistemi ile de kazancınıza kazanç ekleyebilirsiniz. XTicaret üyeliğinizle size sunulacak X Network sistemi sayesinde, sizin aracılığınızla yapılacak her XTicaret üyeliğinden katlamalı olarak artacak bir gelir elde edebilirsiniz.

 XTicaret, üye olduğunuzda otomatik olarak size bağlı üyeler de getirecektir. XTicaret ailesine, ilk üyelik sırasında 'tek seferlik' ödeyeceğiniz 20 TL' lik düşük bir kayıt ücreti ile hemen katılabilir ve kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. (XNetwork üyeliği 150 TL' dir, bu üyelik ile hem satış ortaklığından hem de xnetwork hizmetlerinden faydalanabilirsiniz).
 X-NETWORK DETAYLI BİLGİ İÇİN BURAYA TIKLAYIN 
 XTİCARETE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder