Merve Boluğur'a,İnci Sözlük'ten yapılan şaka pes dedirtti!

Yazar: Adsız Tarih: 10:23 Kategori: , , , Yorum: Yorum Yap

VİDEO-Güzel oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde İnci Sözlük isimli internet sitesinin hazırladığı ölüm haberini anlatan bir video ile karşılaşınca şok oldu...
Güzel oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde İnci Sözlük isimli internet sitesinin hazırladığı ölüm haberini anlatan bir video ile karşılaşınca şok oldu...
İnci Sözlük ekibi, ünlü oyuncunun hayranları tarafından açılan Twitter adresinde yer alan 'Ölümden korkmuyorum! Üç ay ömrüm dahi kalmış olsa...' cümlesinden yola çıkarak, Boluğur'un ölümcül bir hastalığa yakalandığını anlatan bir video hazırladı.Birkaç defa bayılan Boluğur, doktora gitti. Oyuncu, hastalığıyla ilgili hiçbir basın açıklaması yapmamıştı' sözlerine yer verildi. Olanları öğrenince çok sinirlenen ve morali bozulan ünlü oyuncu, yapılan şakanın çok ağır olduğunu söyledi.
Merve Boluğur kimdir
Merve Boluğur (d. 16 Eylül 1987, İstanbul), Türk model ve kadın sinema oyuncusudur. Acemi Cadı isimli TV dizisinde oynadığı Ayşegül karakteri ile tanınmıştır.
Konu başlıkları  [gizle] 
1 Kariyeri
2 Diziler
3 Oynadığı Reklam Filmleri
4 Filmler
5 Ödüller
6 Dış bağlantılar
Kariyeri

Merve Boluğur daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde görüşmüştür. 2006-2007 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır. Daha sonra da TRT´de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır.Şuandaysa Kuzey Güney adlı dizide Zeynep karakterini canlandırmaktadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır.2012-Mayıs ayı itibariyle Rexona markasının reklam yüzü olmuştur.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder