ADWORDSE KAYIT

Yazar: Adsız Tarih: 03:39 Kategori: , Yorum: Yorum Yap

Clickbank kaydını tamamladıktan sonra, bizim için önemli olan, diğer bir kyada sıra geliyor. Google adwords'e kayıt işlemi.
Öncelikle adwords nedir, adwords ne işe yarar sorularını cevaplayalım. Adwords, google üzerinden reklam vermnizi ve ürünlerinizin satışını yapmayı sağlayan, geniş bir network sistemidir. Çünkü, dünya genelinde, milyarlarca insan, google arama motoru üzerinden arama yapmaktadır. Bu da bizler için, çok iyi bir satış potansiyeli anlamına gelir. Adwors reklamları, arama yaparken, ekranın sağ tarafında veya üst tarafında çıkan reklamlardır. bu sayede, tahmin edemeyeceğiniz sayıda, kişiye ulaşma şansımız vardır. Şimdi kayıt işlemlerinin nasıl oması gerektiği konusuna gelelim.
Eğer, halihazırda, kullanmakta olduğunuz bir g mail adresiniz var ise, onu kullanabilirsiniz. Gmail adresiniz yok ise, ilk iş olarak, bir gmail adresi almanız gerekecek. www.adwords.com adresinden, gmail kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin. advords hesabınızı etkinleştirmek için, istenilen adımları takip edin. İşlem, son derece kısa zaman içerisinde tamamlanacak. gmail adresinize gelen linke tıklayın ve hesabınızı etkin hale getirin. Hesabın açılış sayfasında, hesabın kullanılacağı ülke ve kullanılacak olan, para birimi karşınıza çıkacak. Türkiyeyi seçip, kullanılacak para birimini de, TL olarak ayarlayın ve Ok leyin. Burada yapılması gereken, en önemli iş, adwords hesabınızdaki, faturalama sekmesinden, fatura bilgilerini girmek olacaktır. Yalnız seçenekleri dikkatlice okuyun ve kredi kartı ile sonradan ödeme şeklini işaretleyin. Çünkü, bu bilgileri değiştirme şansınız olmayacak. sonradan ödeme şekli ile, 30 gün sonrasında, ödeme yapma hakkına sahip olacaksınız.
Ana sayfa kısmında, izleme listesi kısmında, yapmış olduğunuz reklam kampanyaları görebilirsiniz. Kampanyalarınızı burada görebilmek için, İzleme listenizi yönetin yazısına tıklayarak, izlemek istediğiniz, reklam kampanyasının yanında bulunan ekle yazısına tıklamanız ve kaydetmeniz yeterli olacaktır.
Kampanyalar kısmında, olşuturduğunuz kampanyaları, izleyebilir, kaç gösterim yapılmış, kaç tıklama almış takip edebilirsiniz. Burada, anahtar kelime kısmında, en çok aranan anahtar kelimelerinizin, birim fiyatını artırarark ya da düşürerek, reklamlarınızı optimize edebilirsiniz.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder