İtalya Federasyonu'ndan Mancini açıklaması

Yazar: Unknown Tarih: 04:03 Kategori: Yorum: Yorum Yap

İtalya Futbol Federasyonu Başkanı'ndan bomba Roberto Mancini açıklaması geldi.Galatasaray-İtalya Federasyonu'ndan Mancini açıklaması

Eurosport.com.tr'den Çağrı Develioğlu'nun haberine göre, İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Giancarlo Abete, Roberto Mancini'ye duyduğu saygı ve sevgiyi dile getirirken, milli takımın başına geçip geçmeme konusuna da değindi.

Mancini'nin çok iyi bir teknik adam olduğunu, İngiltere'de muhteşem işler başardığını belirten Abate, "Kendisine bayılıyorum. Harika bir teknik adam, ancak Prandelli benim için özel. Onun yeri ayrı. Brezilya 2014'e onunla gitmek istiyoruz. Ancak şartlar değişirse Mancini listenin başında olacaktır, bunu söylemem lazım" dedi.

Abete sözlerini, "Umarım Prandelli'yle 2014 Dünya Kupası'na gideriz. Ancak futbol bu, her an her şey olabilir" diyerek noktaladı.

Mancini izin istedi mi? 


Hatırlanacağı gibi, Fatih Terim Galatasaray’ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmemiş, bir yandan da A Milli Takımı çalıştırması büyük sorun yaratmıştı.

Tarihin bir cilvesi olsa gerek Roberto Mancini, Ünal Aysal’dan İtalyan Milli Takımı’nı çalıştırabilmek için izin istedi. Hatta iddialara göre Mancini, İtalya’dan teklif gelmesi durumunda, Galatasaray’ı bırakacağı yönünde bir maddenin sözleşmede yer almasını istedi. Sarı-kırmızılı yönetim de bu isteği kabul etti.

Fatih Terim’in Galatasaray ile birlikte A Milli Takımı çalıştırması büyük sorunlara yol açmıştı. Ancak Ünal Aysal’ın, Mancini’nin milli takım talebini kabul etmesi, büyük tartışmalar çıkarabilir.

Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder