Selena, Bieber'a Takılıp Kalmış!

Yazar: Adsız Tarih: 07:12 Kategori: , , , , , , , Yorum: Yorum Yap
Selena, Bieber'a Takılıp Kalmış!Selena Gomez ve Justin Bieber'ın iki yıl boyunca yaşadıkları çalkantılı ilişkinin, halen Selena'nın aşk hayatını kontrol ettiği söyleniyor.



Hollywood Life’ın haberine göre Selena kısa süre önce verdiği bir röportajda, Justin ile olan ilişkisinin bitmesinin ardından sadece bir kez randevu teklifi aldığını ve o teklifi de kabul etmediğini söyledi.

Zach Sang and the Gang isimli radyo programının sunucusu Zach Sang’e konuşan Selena, ayrıca şu anda bir ilişki yaşamak istediği bir dönemde olmadığını ve bekar hayatından memnun olduğunu belirtti.

Fakat Selena’nın geçen yaz biten ilişkisinden bu yana hiç yeni biriyle görüşmemiş olmasının asıl nedeninin, kırık kalbinden ileri geldiği düşünülüyor.

HollywoodLife’a konuşan Selena’ya yakın bir kaynak, “Selena’ya şu ana dek hiç randevu teklifinde bulunulmamış olmasına şaşırmadım çünkü (Selena) etrafına büyük bir duvar örmüş durumda, kendisi şu an hiçbir şekilde yaklaşılabilir değil. Selena şu sıralar kendisini erkeklere kapamış durumda ki bu muhtemelen halen Justin’e kitlenip kalmış durumda olduğu içindir” dedi.

Kaynak ayrıca yeni bir ilişkinin Selena’ya iyi geleceğini fakat şarkıcının bu konuya hiç açık olmadığını belirtti.
Paylaş: Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder